Árajánlatkérés és megrendelés akár már okostelefonról is!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendelésével Ön elfogadja az Általános szerződési feltételeket, ezért kérjük olvassa el figyelmesen!

Azért, hogy megkönnyítsük az árajánlatkérés és a megrendelés folyamatát, elkészítettük az ONLINE ÁRAJÁNLATKÉRŐ ÉS MEGRENDELŐ RENDSZERÜNKET.

Mire jó ez a rendszer?

  • Ezentúl nem kell az excel-es szabásjegyzék táblázattal bajlódni, így nem szükséges rendelkezni Excel programmal sem, hanem elég egy internetes kapcsolattal és web böngészővel rendelkező eszköz (akár okostelefon is).
  • A rendszerben fel lesz töltve a teljes bútorlap és élzáró anyag választékunk, így nem kell gondolkozni, hogy mi is a kódja a kívánt bútorlapnak, csak ki kell választani a legördülő listából.
  • Ugyanígy az élzáró anyagokat is legördülő listából lehet kiválasztani. Ráadásul a lista elején ki lesznek emelve azok az anyagokat, amelyeket alapból ajánlunk az adott bútorlaphoz. Természetesen mást is lehet választani, mert a teljes választék szerepel a legördülőben.
  • ÁRAJÁNLAT AZONNAL! A szabási méretek és élzárások bevitelével a program rögtön számolja az árakat, így azonnal láthatjuk, hogy a megrendelésünk körül-belül mennyibe fog kerülni. Az árajánlat tájékoztató jellegű, mivel a speciális megmunkálásokat (duplungolás, CNC-megmunkálás) egyedileg kell kalkulálnunk. A beküldött árajánlatkéréseket átnézzük, ha kell kiegészítjük és 24 órán belül a pontos árajánlatot visszaküldi a rendszer.
  • Ha az árajánlat megfelel, csupán a „MEGRENDELEM” gombra kell kattintani és máris beküldte a rendszer a megrendelést, kezdődhet a feldolgozás. A későbbiekben bármikor belépve a felhasználói felületre megtekinthető, hol tart a megrendelés.
  • Amint elkészültünk a megrendeléssel, a rendszer üzenetet küld a megrendelőnek, hogy átveheti a megrendelését.
  • A későbbiekben bármikor visszanézheti a korábbi megrendeléseit.
lapszabaszatgyor-program

Ehhez nem kell mást tenni, mint az alábbi linkre kattintva beregisztrálni a rendszerünkbe:

REGISZTRÁCIÓ / BELÉPÉS

A regisztráció visszaigazolása után már indulhat is az árajánlatkérés és a megrendelés.

Rendelését továbbra is leadhatja e-mail-ben, a következő szabászati jegyzék pontos kitöltésével:

Szabászati jegyzék