Impresszum

Minden jog fenntartva. A lapszabaszatgyor.hu weboldalon található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmaz, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

A honlap fenntartója:

VICTORY Projekt Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 10. 1/3.
Adószám: 14514867-2-43

Elérhetőség:

Levélcím: 9028 Győr, Régi Veszprémi út 14-16.
Telefon: +36-70-850-8227
Email: rendeles@lapszabaszatgyor.hu
Internet: www.lapszabaszatgyor.hu

Szerverüzemeltetés és fejlesztés:

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Weboldala: https://tarhely.eu/
Telefonszáma: +36 1 789-2-789
Címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Felelősségvállalás:

Ezt a weboldalt és a kezelésünk alatt álló többi weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a VICTORY Projekt Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A VICTORY Projekt Kft. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a VICTORY Projekt Kft. szándékos cselekedetének , vagy súlyos gondatlanságának következményei.

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a VICTORY Projekt Kft. és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a VICTORY Projekt Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.